asd

Vanaf eerste schetsontwerp tot de oplevering en verder.

Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het realiseren van een bedrijfspand of het totaaltraject naar de oplevering van uw droomwoning. Voor al uw bouw en verbouwplannnen kunt u bij ons terecht voor een goede begeleiding van uw plannen. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek start bij Visie het ontwerpproces. Plannen en ideeën worden omgezet in schetsen en visualisaties. De verschillende stijlen en wensen van uw plannen zijn bij ons allemaal in kaart te brengen, zodat uw plannen verwezenlijkt kunnen worden. Van dakkapel tot droomvilla, we besteden alle aandacht om uw project tot een perfect resultaat te brengen.

Ontwerp

Klassiek, modern, landelijk, kempisch, een woning, bedrijfspand, restauratie of renovatie. Ontwerpen is onze passie. Wij kruipen graag in de gedachten van de klant en zetten een plan op wat u zal verassen. Dit is de basis van een mooi traject wat we graag van A tot Z met u doorlopen.

Omgevingsvergunning 

Ook voor uw omgevingsvergunning bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele ‘gemeentetraject’ nemen wij u uit handen. Jarenlange ervaring en opgebouwde relaties met diverse gemeenten, zijn hierin een groot voordeel.
De diverse fases van de aanvraag kunnen met VISIE worden doorlopen. Van een eerste ontwerp tot het gehele traject compleet met berekeningen. Of het nu gaat om de uitbreiding van uw woning of een compleet nieuwbouwproject.

Na het definitieve ontwerp volgt de bestektekening. Alle bouwvergunningformulieren en onderzoeken worden gereed gemaakt voor de aanvraag van de bouwvergunning. De aanvraag neemt bij goedkeuring van het bestemmingsplan ongeveer 8 weken in beslag. Na goedkeuring kunt u beginnen aan de bouw. 

Wij zijn gespecialiseerd in:

Ontwerp woningen

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek start bij ons het ontwerpproces. Plannen en ideeën worden omgezet in schetsen en visualisaties. De verschillende stijlen en wensen van uw plannen zijn bij ons allemaal in kaart te brengen, zodat uw plannen verwezenlijkt kunnen worden.

Van dakkapel tot droomvilla, we besteden alle aandacht om uw project tot een perfect resultaat te brengen.

Utiliteitsbouw

De afgelopen jaren heeft Visie op allerlei fronten werkzaamheden verricht. Voor Bedrijfsgebouwen, kantoren, winkels, tuincentra en diverse projecten in de agrarische sector. Of het hier nu ging om een ontwerp, een vergunning of alleen de begeleiding van het bouwtraject.

Bouwkundig tekenwerk

Schetsen en ideeën worden professioneel uitgewerkt tot CAD-tekeningen.

Doordat wij zowel een grafische als bouwtechnische achtergrond hebben, beperken wij ons niet alleen tot presentaties. Wij kunnen uw plannen tevens 2-Dimensionaal uitwerken tot een Autocad-tekening, zodat u hiermee verder aan de slag kunt.
Of het nu gaat om een bouwkundig detail, een plattegrondtekening of een totale kadastrale situatie. Uw wensen worden technisch verwerkt in ons eindresultaat.

Omgevinsgvergunning

Ook voor uw omgevingsvergunning bent u bij Visie aan het juiste adres. Het gehele ‘gemeentetraject’ nemen wij u uit handen. Jarenlange ervaring en opgebouwde relaties met diverse gemeenten, zijn hierin een groot voordeel.
De diverse fases van de aanvraag kunnen met VISIE worden doorlopen. Van een eerste ontwerp tot het gehele traject compleet met berekeningen. Of het nu gaat om de uitbreiding van uw woning of een compleet nieuwbouwproject.